Duurzaamheid

Wij koesteren het milieu en willen een constructieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

REC Solar

REC is een toonaangevende wereldwijde leverancier van zonne-elektriciteit oplossingen. Ongeveer 2.400 medewerkers zijn actief in de REC wereldwijde organisatie.

REC hoofkantoor bevindt zich in Sandvika, Noorwegen, onze productie-installaties omvatten de silicon materialen plants in Moses Lake, Washington en Butte, Montana in de Verenigde Staten. De wafer-, cel- en module productie is gelegen in Tuas, Singapore.

REC werkt samen met onze partners en klanten om in hun behoeften te voldoen. Onze partnerschap-mentaliteit en waardeketen vormen de basis voor wederzijdse succes op lange termijn in alle aspecten van ons bedrijf. REC bieden niet alleen hoge kwaliteitsproducten en diensten, maar nog belangrijker is, een betrouwbare en duurzame partner op PV-gebied.

REC heeft verkoopkantoren in de belangrijkste zonne-energie-markten in Europa, de Verenigde Staten en Azië.
REC Silicon en REC Wafer zijn op wereldschaal belangrijke producenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen en –panelen en neemt deel aan belangrijke ontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de PV markt.