Duurzaamheid

Wij koesteren het milieu en willen een constructieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

Zonnepanelen

Deze milieuvriendelijke vorm van energiewinning op basis van elektriciteit is zeer duurzaam omdat geen schadelijke stoffen en broeikasgassen vrijkomen. Daarnaast is het ook een financiƫle besparing die er toe doet vanwege de lage watt-piekprijs. Hiermee verdient u uw investering zeer snel terug! Wij hebben panelen voor zowel platte als hellende daken, en in dakrol als elementuitvoeringen.

BTW teruggave

Particulieren die zonnepanelen aanschaffen om in hun eigen energiebehoefte te voorzien, kunnen vanaf 20 juni 2013 de BTW van het aankoopbedrag terugkrijgen. Voor uitgebreidere informatie, neem gerust contact met ons op.

Verschil tussen monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen

Mono-kristallijn of poly-kristallijn? Dunne-film panelen of CIGS? Directe vergelijking tussen de verschillende typen duidt op specifieke verschillen. Mono-kristallijne zonnepanelen zijn duurder, maar hebben iets meer vermogen (werkingsgraad). Polykristallijne panelen zijn wat goedkoper, maar hebben een lagere efficiƫntie of werkingsgraad. Naast monokristallijn en polykristallijne panelen kunt u ook kiezen voor dunne-film panelen. Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor CIGS panelen.

Wij leveren o.a. de volgende merken zonnepanelen